Furterer Zon Shampoo Nutri Herstellend 200ml

CNK: 3148327
Merk: Furterer
In voorraad

Anti-zout / anti-chloor. Biologisch afbreekbaar. Deze shampoo voedt en herstelt het haar en gaat het uitdrogend effect van UV, zout en chloor tegen. Haar romige structuur met een heerlijk, zonnig parfum ontwart het haar en geeft het zachtheid en glans.

Toepassing

Zon

Beschadigd, blootgesteld haar : zon, zee en zwembad

Gebruik

Op nat haar aanbrengen. Zachtjes laten schuimen. Goed uitspoelen. Veelvuldig gebruik. Schuimt zelfs in zeewater.

Samenstelling

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide MIPA, Glycol Palmitate, Cocamidopropyl Betaine, BHT, Disodium EDTA, Elaeis Guineensis (Palm) kernel Oil (Elaeis Guineensis Kernel oil), Parfum (Fragrance), Glycine Soja (Soybean) Oil (Glycine Soja Oil), Glycine Soja (Soybean) Sterols (Glycine Soja Sterols), Glycolipids, Guar Hydroxypripyltrimonium Chloride, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Phospholipids.

Op voorschrift Nee

Verzonden geneesmiddelen kunnen niet terug genomen worden, behalve in geval van gebrek. Raadpleeg een behandelend arts of uw apotheker indien er bijwerkingen optreden.

Lees aandachtig de bijsluiter.